Tacos & utgång

Vill ha lördag nu! Ska nämligen åka till Marika i Wicklow (countyt under Dublin) och spendera helgen där. Båda två år sjukt sugna på tacos så vi ska äta det på lördag :') Blir även utgång på lördag kväll, får se vad Wicklows nattliv har att erbjuda ;) Jämfört med hemma i Sverige går jag ut mycket mer här men jag tycker faktiskt det är roligare här än hemma! Folk är mycket mer sociala och pratglada. Och det är ju såklart alltid lika spännande att prata om att man är från Sverige, hoho. Folk är verkligen fascinerade. Har även fått frågan om jag är besläktad med Stieg Larsson ett par gånger HAHA! Good times.


Kommentarer
Postat av: emmelist

vad roligt att du är med om utlottningen om handsmycket :D ser att ni är en hög! Så syrran får jobbigt att välja sen på söndag ;) hehe.



oftast är det faktiskt inte jag som väljer vinnare. och det är många som varit med alla gånger. men ofta är det väldigt många också.

så bara att hålla tummarna!

2010-10-21 @ 09:26:59
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Anonym

- FAN VAD AWESOME! Stämmer det också att alla dricker massa öl där nere också? :) haha!

2010-10-21 @ 14:26:01
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Marika - Au Pair på Irland

Oh ja, lördag får gärna skynda sig lite ;) Fast är ju bara 1½ dag kvar så det lär gå fort! Haha, aa visst går man ut hela tiden känns det som!? Men vad ska man göra inne liksom, är ju inte jättekul att glo in i väggen en lördag kväll (även om man gjorde det i Sverige typ hela tiden haha) Känns som en självklarhet här, puben är en del av våran vardag nu :D

2010-10-21 @ 15:28:02
URL: http://marreika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0