Visit

Om man exempelvis skulle komma och hälsa på mig nästa år, låt oss säga under St Patrick's Day-veckan, skulle det kosta....

Med Ryanair från Skavsta: 342 kr (15-22 mars)
Med SAS från Arlanda: 1357 kr (14-21 mars)

Åker man från Skavsta blir det lite fler utgifter men ändå, vilken skillnad i pris egentligen!

Bah så att ni vet liksom.

;)

Bilder

Hej! :)

Så fort Halmstadsgänget har åkt hem så ska ett litet projekt påbörjas. Åh vad jag inte ser fram emot det... Måste nämligen städa mitt rum, och det noga. Allting ska gås igenom, det ska rensas och kastas saker, saker som jag ska spara men inte ha framme ska ner i kartonger, garderoben ska fixas och så vidare i all oändlighet känns det som. Under tiden jag är borta vill jag ha mitt rum i toppskick. Före- och efterbilder kommer när jag väl är färdig med rummet.

Och på tal om bilder så frågade jag mamman i familjen om jag får lägga upp bilder på barnen (och dom kanske) här i bloggen, vet nämligen inte hur petiga dom är med sånt. Om jag mot förmodan inte skulle få så får jag väl blurra bilderna på nåt sätt och göra dom mer "anonyma", får se hur det blir.

Lateeeer!Time has been replaced by a countdown; 42 days left to go.

Sjätte september

... bosätter jag mig i Dublin! :) Bokade nyss flygbiljetten!

Återkommer.

Time has been replaced by a countdown; 62 days left to go.

Ireland, here I come!

För att jag har hittat en familj ♥
Kommer bo i Blanchardstown, Dublin 15, hos en fransk/irländsk familj - en flicka på 6 år, Emily, och en pojke på 8 år, Luke, ska jag ta hand om. Flyttar dit i första veckan av september!

Det känns så himla bra! Nu nån gång dom kommande dagarna blir det till att boka flygbiljett :) Åh, lycka!

RSS 2.0