Jakt på en familj

Dags att uppdatera denna bloggen lite då jag redan nu börjat min jakt på att hitta en familj att bo hos. Jag är medlem på www.aupair-world.net där jag skapat en profil om mig själv, lagt upp bilder, skrivit om mig själv och vad jag söker efter, samt vad jag förväntar mig av min vistelse där. Jag har kontaktat ungefär 20 familjer (dvs gjort en "intresseanmälan") varav jag fått 15 svar hittills - tråkigt nog 13 negativa men även 2 positiva! Den ena familjen har jag redan börjat maila med lite smått och än så länge går det bra. Kommer att hålla er uppdaterade så fort jag får reda på nånting mer!

Efter min resa till Dublin förra veckan kan jag inte vara mer säker på att det är där jag vill tillbringa mitt år som au pair. Det är en sån härlig stad! Det är även därför jag valt att börja leta lite redan nu - jag vill vara säker på att hamna i Dublin, men jag vill också vara säker på att jag hittar bästa möjliga familj att bo hos.

Eftersom jag inte helt säkert vet hur den här bloggen kommer arta sig, alltså vad exakt som kommer skrivas här, så finns det ännu inga kategorier. Såna här inlägg kommer dock hamna under den nya kategorin "Förberedelser".

Med det sagt är det färdigskrivet för denna gången. Kika in här lite längre fram för att se hur det går i jakten på att hitta en familj!

Jag inne på Carroll's förra veckan

Time has been replaced by a countdown; 146 days left to go.
(Preliminärt datum för när jag kan tänkas åka - 20 augusti!)

RSS 2.0