Vila i frid, Sotis ♥

Idag dog min (nästan) 19-åriga katt. Om två veckor skulle han fylla 19. Även fast vi vetat om det ett tag och det ändå är en lättnad att han somnat in utan några större smärtor så är det fortfarande förbannat jobbigt. Riktigt jävla skitjobbigt rent ut sagt. Det känns redan jättetomt.. Du är saknad, Sotis. Vila i frid. ♥


Resplan

Hallå.
Om lite mindre än 4 timmar lyftar mitt plan. Måste dock mellanlanda i Köpenhamn innan jag kommer till Arlanda i Sthlm.. 4 timmar till i det här jävla skitlandet. Fick i alla fall med mig dom flesta av mina saker. Hade jag inte varit hemma i Sverige förra veckan hade det dock aldrig gått. Fick köpa en till resväska. Med SAS kan man lägga till extra bagage.

Får se hur det blir med bloggningen. Eftersom jag inte längre kommer jobba som au pair i Dublin (som bloggen är till för) så kommer jag inte blogga här nå mer. Får dock se om jag uppdaterar om allting som inte hamnat i bloggen ännu. Just nu känns det som att det kvittar. Allting kvittar. Vad är poängen liksom? Jag återkommer när jag har bestämt mig hur det blir. Kommer nog fortsätta uppdatera i min gamla blogg. Länkar till den vid ett annat tillfälle.

Happy thoughts, Anna, happy thoughts...

"Beautiful pictures are developed from negatives in a dark room. So if you see darkness in your life be reassured that a beautiful picture is being prepared."

utskriven

är äntligen utskriven från sjukhuset, varit där sen i tisdags förra veckan...
kommer flyga tillbaka till sverige imorgon.
har fått ett brev från läkarna här som jag ska visa för läkarna i sverige. jag behöver opereras. har gallsten som orsakade att jag fick pankreatit (bukspottkörtelinflammation).
on top of everything så har min mormor flyttats från sjukhuset till ett hospice.
är jävligt less på livet just nu.

Krya på dig Anna!

Fick ett sms från Anna för ett par dagar sedan där hon berättade att hon fått en inflammation i bukspottkörteln och legat på sjukhus i Dublin sedan i tisdags. Sms:ar med henne nu och hon mår, tack och lov, bättre (hon har inte ont längre) men hon kommer eventuellt behöva opereras för att tillfriskna ordentligt. Så fort hon blivit utskriven kommer hon åka hem till Sverige igen! Jag antar att Anna kommer skriva en mer detaljerad redogörelse för vad som hänt när hon mår bra igen men, som ni säkert förstår, är blogg-uppdaterande inte någon prioritet för tillfället.

Givetvis är det allvarligt (människan har legat på sjukhus i snart en vecka) men såvitt jag förstår kommer hon bli helt frisk och inte få några bestående skador!

/River


Not again.. :(

Fan. Anar att jag har fått magkatarr igen.. Fy så ont det gör!!! Hej då alkohol, fet mat och stress.

Jag vill hem igenLandade i Dublin idag kl 3 irländsk tid. Vill tillbaka hem. Fan vad jag älskar Sverige! Bokade flygbiljetten hem igår. Kommer lämna Irland för gott 29 juni. Bara 23 dagar kvar sen får jag svensk sommar. Familj. Vänner. Har i alla fall haft en helt awesome minisemester hemma!
Ser inte fram emot att gå upp kl 07:50 imorgon och jobba..

My 20th birthday!!!

Bara för att jag fyller 20 idag!!! :D Än så länge har jag haft en helt awesome dag! Varit på Systemet också.. ;) Här är en av presenterna jag fått idag. Harry Potters trollstav! Alltså hur awesome är inte det?! :D Fick den av min bror, han köpte den när han var i USA.

Off to the airport

Nu ska jag alldeles strax gå till bussen som tar mig till bussen som tar mig till flygplatsen. Ehe. ;) Lite orolig över att jag har övervikt på min resväska.. Får väga den på flygplatsen och hoppas på det bästa! Vad är det för väder i Sverige (Sthlm) förresten? Har absolut ingen koll. Men det lär vara bra mycket varmare än här i alla fall, är så sjukt trött på det irländska vädret!

Är det inte typiskt?

Att man börjar intressera sig för någon när man bara har ett fåtal veckor kvar innan man måste bege sig hem? "Så fort du slutar leta kommer du hitta nån". Jo tack..

Nu är allting färdigpackat förutom tandborste, deo och sånt som jag behöver imorgon innan jag åker. Kl 16 avgår planet från Dublin airport så vid 13-tiden kommer jag ta en buss från köpcentret till flygplatsen. Är där kl 14. Ska bli otroligt kul att få åka hem och fira min födelsedag! Fast jag missar å andra sidan en helg i Dublin, har ju inte så himla många kvar.. Det är både jättekul och jättetråkigt att jag ska lämna Irland. Aah! Och om jag har ångest över vad jag ska göra med mitt liv? Kan man lugnt säga.

Nu ska jag försöka att inte tänka alltför mycket på det och gå och lägga mig istället. Kanske kommer ett inlägg imorgon innan jag åker annars får vi se när vi hörs. Kommer inte ta med mig datorn hem eftersom jag är hemma en så pass kort tid. Ta hand om er och ha en trevlig långhelg! ♥

Random bild på Emelie och mig från februari. På fredag ses vi igen!


Kaos

Varför blir det alltid sånt kaos när man ska packa?! Ni ska bara se hur mitt rum ser ut just nu. En enda stor röra. Har i alla fall nästan packat färdigt.. Ska bara komma fram till vad jag ska ha för kläder med mig att ha på mig hemma. Nu har jag bara packat saker som ska lämnas hemma. Allting ska ju hem ändå men nu har jag packat saker som jag vet att jag inte kommer behöva.
Kommer med största sannolikhet åka hem 29 juni. Exakt 4 veckor kvar på Irland.. Ångest!

Hoffmaestro & Chraa -  Highway man (acoustic live)

RSS 2.0