Head ache

Har sen i eftermiddags haft en gnagande huvudvärk som vägrar försvinna. Otroligt irriterande! Har även cravings efter chokladbollar, haft det i flera dagar, men det finns varken havregryn, kakao, vaniljsocker, kokos/pärlsocker att rulla i och jag är tveksam till om vi ens har socker hemma. Så det är bara smör vi har haha. Inget kaffe har vi heller (mina värdföräldrar dricker inte kaffe, det är te som gäller) så jag kan inte ha i en skvätt i "smeten". Får kanske inhandla ingredienser någon dag framöver och baka med barnen hehe. ;) Om jag lyckas lokalisera var havrgrynet finns vill säga, det gick ju inte så bra sist... Vill egentligen bara gå och lägga mig men om 10ish minuter har jag en dejt med Marika i Facebook-chatten. :') Efter att ha pratat med henne en stund blir det till att kika på en annan film jag inhandlade i söndags, kan visa imorn vilka det var jag köpte. So long!

Roller skating

Var ute med Emily en sväng nu på eftermiddagen, hon ville åka rullskridskor. :) Blev dock en kortvarig tur (ca 20 min) för sen ville hon gå till en kompis haha. Hade ändå börjat duggregna lite smått så det var väl lika bra. Annars har inte mycket hänt, kollade färdigt på filmen idag som jag somnade till igår och sen har jag spelat Super Mario Bros på barnens Nintendo DS, vi turades om med att spela tills man dog eller tills man klarat av en bana. Nåja, här kommer ett par bilder från idag!



Monday morning

Möttes av denna vy från mitt rum när jag gick upp för ungefär 2½ timme sen. :)

Vill bara sova

Ni vet ju redan hur min helg har sett ut på ett ungefär men jag kommer skriva mer ingående om det imorgon. Den har varit väldigt bra i alla fall! :) Jag älskar att man som au pair träffar så otroligt mycket nya härliga människor. Underbart. Nu ska jag starta en film som jag inhandlade tidigare idag innan jag åkte hem från Dublin (I love you Phillip Morris) och jag lär med största sannolikhet somna mer eller mindre på en gång. Jag är så otroligt trött! På bussen på väg hem nickade jag till flera gånger, måste sett väldigt kul ut för alla andra när huvudet åkte åt alla håll och kanter så jag nästan fick en whiplash-skada, haha. ;) Nej, sängen, kuddarna och mitt täcke kallar på mig. Dags att kolla på film (sova). Vi hörs imorgon igen, god natt!

Tidig kväll och helgens planer

A & D kom hem redan vid kvart i nio, mycket tidigare än vad jag förväntat mig faktiskt. Dom var tydligen bara ute och åt nånstans och kom hem direkt efter det. Så när dom kom hem tog dom över och jag slapp natta barnen. :) Inte för att det brukar vara särskilt svårt men hey, jag fick sluta tidigare än väntat!
Imorgon ska jag åka hem till Sylwia på förmiddagen. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men vi ska tydligen vara hemma hos henne. Har aldrig varit där förut, har ingen aning om hur området eller nånting ser ut och jag ska mer eller mindre gissa när jag ska gå av. Hatar att åka buss eller dylikt utan att veta vart man ska gå av. Alltid "orolig" över att åka för långt eller för kort. Senare på kvällen ska jag ut med några andra au pairer, vet dock varken var, hur eller när ännu haha. Vi skulle höras imorgon under dagen. På söndag ska jag träffa en italiensk au pair och troligtvis åka till Dun Laoghaire! Inte så noga planerat allting men det får bli som det blir! Nu är det snart tid för mig att sova. Vet inte om jag kommer ha tillgång till dator imorn men annars lär vi höras på söndag skulle jag tro. God natt!

Babysitting

Hallå! :)
Ikväll ska jag sitta barnvakt, A & D ska ut förmodar jag. Roligare fredagskvällar har man ju haft men det enda jag lär göra är att fortsätta spela Super Mario med Luke & Emily, spela Uno, laga middag åt dom och runt 9-snåret är det dags för dom att sova. Just nu tar dom deras bad och lär inte vara färdiga med bad, intvålning, schamponering och påklädnad på en timme ungefär. Fick reda på att jag skulle sitta barnvakt redan förra veckan, så. Idag har det inte hänt särskilt mycket. Under tiden barnen var i skolan passade jag på att duscha och starta en maskin tvätt, håller fortfarande på att tvätta (en maskin tar ungefär 2½ timme). Hade tänkt gå till köpcentret och inköpa lite nya filmer bland annat men jag var så sjukt oinspirerad så det blev inte av. Nej, nu måste jag diska och fixa i köket lite. Skriver nog ett inlägg senare. Vi hörs! :)

Och mamma, angående förra inlägget: jag ska inte åka till Australien. ;)

Smider planer

Hehehehe. Hoppas hoppas hoppas! Antingen i september eller oktober månad sker det om det blir av. Tänker inte säga mer än att det har med mina kära vänner Marika & Anna att göra. Och att det gäller att sparasparaspara pengar från och med nu!

En liten update

Får be om ursäkt för den urusla uppdateringen. Igen. ;) Varit helt uppslukad i en bok (Borkmanns punkt av Håkan Nesser. Lånade den på biblan förut) och jag har varit allmänt oinspirerad till att blogga. Inte mycket har hänt sen sist heller. Idag har varit en vanlig dag; efter att ha lämnat barnen åt jag frukost framför Cold Case, gick upp på mitt rum och gick igenom min blogglista och lite andra saker, läste i boken, lyssnade på HP2 i min mp3, lyckades somna, hämtade barnen och efter ombyte, läxor och lunch var dom ute hela eftermiddagen tills det var dags för dom att ta deras dusch. Och strax efter kl 6 kom Anne hem och jag slutade. Läste ut boken under tiden barnen var ute, riktigt bra var den faktiskt! Såhär på kvällskvisten har jag lyssnat på webb-radion på matchen mellan HV71-MODO. Gått igenom blogglistan igen. Och nu uppdaterar jag bloggen. :)
Min bror Nicklas fyller även 22 år idag så ett stort grattis till honom! Första gången på, ja, första gången någonsin faktiskt som jag missar hans födelsedag tror jag. Skickade i alla fall iväg ett sms tidigare idag för att gratta honom.
Som sagt så händer det inte så himla mycket just nu så jag har inte speciellt mycket att blogga om.

Sen så glömde jag att trycka på publicera, smart Anna. Skrev detta för en timme sen haha.

The boy in the striped pyjamas

Har ni inte sett den - se den! Åh vilken bra film. Ska kolla på den nu igen innan jag går och lägger mig, fast jag såg den för 3-4 dagar sen. Har dessutom sett dom andra filmerna jag köpte så jag har inget nytt att se på ändå. Ska ta mig till HMV snart igen och kika efter lite fler filmer. :) Som jag skrev förut så får ni mer än gärna lämna en kommentar med filmtips! Topp 3 favoritfilmer kanske? Hörs imorn igen, guten nacht!


I lördags

I lördags träffade jag som sagt en au pair från Nya Zeeland. Hon var väldigt trevlig och pratglad! Kommer säkert träffa henne flera gånger. Sen skulle jag träffa Ewa lite senare men vi hade inte sagt nå mer än att "vi hörs senare när båda är i Dublin" typ. När jag & Shannon bara skulle göra en sak till innan vi skulle skiljas åt, vem tror ni att jag springer in i då? Ewa & Lorcan haha! :) Så jag slog följe med dom och spenderade resten av eftermiddagen/kvällen med dom. Vi strosade runt lite, käkade middag och tog några öl. Tog sen näst sista bussen hem innan nattbussarna började då. Hade en väldigt trevlig dag! :)
Lorcan & Ewa

Ewa & Svetlana

Ewa, Lorcan & jag

Kenas?

Haha, skulle gå in på Kenzas blogg men missade ett z när jag skulle skriva in adressen. Detta kom då upp:

Eh, 2007? Det är liksom 2011 nu!

Ska iväg och träffa en kompis nu en sväng. Hörs vi inte senare så lovar jag att uppdatera lite bättre imorn hehe. Ha en trevlig söndagskväll. :)

Till River

Måndag-torsdag passar inge vidare bra faktiskt :( Inte ens säkert att vi kommer kunna ses alls om vi har otur! (Barnen kan ju vara sjuka och jag har ingen aning om när dom har lov och så.) På dagen vet jag inte om jag hinner komma in till Dublin och tillbaka till när barnen slutar skolan så då får du komma till mig här i Blanch' istället. Skulle dock kunna åka in på kvällen när jag har slutat och sen ta sista bussen tillbaka. Om det inte går att ändra nu så går det säkert att ses på nåt sätt. :)

26/4-29/4

Så den 26 april ska jag åka till Dublin... dricka fraps, shoppa lite och bara ta semester från mina olidligt hektiska studier. Kanske eventuellt möjligtvis träffa Anna också.
Vi får se.
/River
P.S. Anna: Jag vet att jag kommer vara där måndag-torsdag vilket såklart inte passar dig sådär supersupersuperbra men det var inte mycket att göra åt...

(kommer bo på ett hotell i Dublin1 för övrigt)


en liten länk

Länkar lite snyggt till din blogg, mest för att demonstrera hur duktig jag varit med designen:
http://dublinaupair.blogg.se
(nu fungerar även shamrock-bilden, både vid inläggen och kommentarerna, för mig)
det är bara att säga till om du vill ha något mer ändrat :)


In till Dublin

Hej :)
Om en stund ska jag åka in tll Dublin och träffa en au pair som kommer ifrån Nya Zeeland! Vi har inte pratat särskilt mycket så jag vet i princip ingenting om henne men det går nog bra ändå. Efter det ska jag nog träffa Ewa en sväng och sen ikväll har Anne bjudit över några av hennes kompisar så det blir middag här. :) Kommer alltså inte kunna uppdatera speciellt mycket idag. River, om du vill får du gästblogga!
Måste kila nu men vi hörs nog senare ikväll igen. Ciaoooo!

Gå på bio

Tänkte dra iväg på bio i köpcentret i brist på annat att göra. Har dock ingen att gå med så detta blir första gången jag går på bio helt själv haha. Blir troligtvis Black Swan om det finns några biljetter kvar, pallar inte reservera eller köpa innan. Annars finns det säkert nåt annat att se! Tänkte käka där också får se vad jag hittar på. Ska bli skönt att komma ifrån datorn och rummet lite bara, vill inte ens tänka på hur mycket tid jag spenderar här. Jag godkänner och svarar på kommentarer senare för nu tänkte jag traska iväg. Vi hörs kanske senare!


Det gäller att hålla sig sysselsatt

Förutom att duscha och tvätta som jag nämnde i förra inlägget så har jag även klippt och målat alla naglar, gjort rent mina Converse och börjat läsa en av böckerna jag lånade häromdan. Snart ska jag laga lunch och inte långt efter det ska jag hämta barn nummer ett från skolan. Det gäller att hålla sig sysselsatt för att inte somna. Träligt att jag inte alltid har så mycket att göra bara.

God förmiddag

Hallå där :)
Idag har varit en hyfsat bra morgon. Barnen har nån "funky hat and shoes day" i skolan och dom får dessutom ha sina vanliga kläder istället för sina uniformer. Alla fick dock betala €1 för att delta i att antingen ha "funky hat and shoes" eller att inte ha sin uniform. Eller €2 för att göra båda två. Skolan dom går i tar betalt för precis allting. Stört.
Åt Ben & Jerry's Cookie Dough till frukost hehehe. Goooott. Men dyyyyrt. Eh, ja. Ska väl snart starta en maskin tvätt och sen ta en lång och behövlig dusch. Fram till nu har jag läst lite bloggar och försökt komma in på min mail, utan vidare framgång dock. För försöka senare igen. En typisk förmiddag för en au pair helt enkelt. Helst av allt skulle jag vilja gå och lägga mig och sova igen men jag ska verkligen försöka att låta bli. Jag somnade i tid igår men jag har vaknat säkert 10 gånger inatt och vänt och vridit på mig. I alla fall, tvätta och duscha var det. Vi hörs senare!

Irritationsdag

One of those days när man stör sig och blir irriterad på precis allt barnen gör, säger eller visar. Allting är bara lite extra irriterande liksom. Som nu vid middagen, jag trodde jag skulle få psykbryt på dom innan Derek skickade upp dom på övervåningen. Inte bara jag som störde mig på dom med andra ord.
Hur får man en 8-åring att sluta suga på tummen? Japp det är sant, Luke gör det. Hur i helvete ska jag bära mig åt för att få honom att sluta? Har säkert sagt "Luke, stop it!" uppåt 30-35 gånger - idag. Till slut så satt jag bara och stirrade på honom och väntade på att tummen skulle vara i munnen igen så jag kunde säga till han. Bara en sån sak är så förbaskat enerverande. Om någon vet något knep så får ni mer än gärna lämna en kommentar! Både jag & Anne är på honom hela tiden och hon sa idag att hon försökt i flera månader att få honom att sluta, innan jag kom hit ens. Det sätter sig liksom inte.
Nej, idag har varit sådär. Imorn är det fredag. Lön. Nästan ledighet. Ska förhoppningsvis hitta på nånting på kvällen. Om det inte blir av så går jag på bio själv i köpcentret, vill bara komma ut ur huset och mitt rum lite. Återkommer om hur det blir!

Update: "You are being very bold and you never listen to me. I am sick of it." Hörde nyss Anne ha ett litet utbrott på Luke. Det är alltså inte bara jag som är irriterad på barnen idag.

Lite filmer

Tror att jag redan har nämnt det här förut men här på Irland finns det en jättebra affär vid namn HMV. Finns filmer, CD-skivor, spel, böcker, kläder och prylar som har med musik att göra och lite andra saker. Finns alltid billiga filmer där så det är svårt att gå därifrån tomhänt. Här är mina senaste inköp i alla fall!
Girl, interrupted

(500) days of summer

The boy in the striped pyjamas


Har hittills bara hunnit se den första vilket var en väldigt bra, men skum, film. Rekommenderas!
Om ni vill får ni gärna komma med filmtips. :) Är så uttråkad på dagarna så jag får la börja kolla på en massa filmer, haha.

Samma

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om på dagarna längre! Det är bara samma samma samma saker som händer mest hela tiden. Inget utöver det ordinära liksom. Idag gjorde jag visserligen en klocka med Emily. Klippte ut en cirkel ur ett rosa papper och två visare från ett oranget (hur böjer man orange?!) papper så övade vi lite på "xx o'clock", Ms Lucey uppmuntrade att man skulle öva lite på det hemma också. Kan visa hur den ser ut imorn! Annars då? Jag totalt dumförklarade mig själv åter igen när jag åt färsk ananas idag. Att jag aldrig lär mig att jag får utslag och väldigt ont i munnen dom flesta gångerna när jag äter det. Jag har fortfarande ont i tandköttet vid dom bakre tänderna i tandraden. Som sagt, att man aldrig lär sig. När vi ändå är inne på puckade saker så upptäckte jag igår, efter 4½ månad här på Irland, att Penneys som ligger i köpcentret här har öppet till 21.00 måndag-torsdag. Jag har alltid trott att det stängt vid 19 och av den anledningen har jag inte gått dit efter att jag slutat på kvällarna. Grattis, Anna. Sånt där ska man kanske kolla upp haha. ;P
Nu när jag skriver så kom jag på att jag skulle visa vilka filmer det var jag köpte igår. Nåja, man kan inte tänka på allt. Det får bli imorn för nu ska jag krypa under täcket och sussa. Sov gott! :)

En bra tisdag

- Har varit med Ewa från 12.30 till 19.30
- Slutade 16.30 istället för 18.00-18.30
- Träffade en viss person i köpcentret lite random sådär

Över lag en otroligt bra dag! När jag slutade traskade vi till köpcentret, gick i lite affärer, flummade runt en masa på Penneys, åt glass, köpte ett gäng filmer, gick till biblioteket och lånade böcker (det finns svenska böcker på biblan här i Blanch'! Visserligen bara 15-20 stycken men ändå.) och sen har jag legat i min mjuka säng framför datorn. Var även in på Dunnes en sväng innan jag åkte hem där jag bland annat köpte lite skorpor, var så otroligt sugen på det. Skulle även köpa havregryn men jag hittade det ingenstans?! Visste heller inte vad det hette så jag kunde inte fråga heller. Har aldrig tidigare behövt veta vad just havregryn heter på engelska. Nu när jag slog upp det så blir jag lite arg på mig själv. Jag visste visst vad det hette haha. Nu tänkte jag kolla på en av filmerna jag köpte idag, visar imorn exakt vilka det är. God natt!

Jag är i alla fall lättroad. Eller uttråkad.

Jag har en oh så givande "konversation" med min mobror på Facebook just nu.

Villy: blopp.....
Jag: blupp
Villy: blipp
Jag: bläpp
Villy: blypp
Jag: blöpp
Villy: blåpp
Jag: blepp
Villy: finns inga vokaler kvar typ....
Jag: blapp. är du dålig eller?
Villy: mehh. örkelljunga
Jag: murmelkotte
Villy: eller hur

Full giant double rainbow

Alltså oh my god det här är det roligaste jag har sett på jag-vet-inte-hur-länge hahaha! Ni måste kolla! Bara ni kollar på dom första 30-35 sekunderna så kommer ni vilja se hela. Hahaha jag typ dog.


Jag har ju själv sett en dubbel regnbåge förut. WHAT DOES IT MEAN?!?! OH MY GOD! *SOBS* Hahahahahahaha.

In till ett regnigt Dublin

Hej :) Nu ska jag åka in till Dublin och möta upp en svensk au pair som kom hit för en vecka sen ungefär! Jag vet inte exakt vad vi ska göra men jag lär väl visa henne lite av staden och typ äta nånting. Vet inte vad mina planer för kvällen är men i torsdags pratades det om utgång med Ewa och en tjej som heter Chloé. ;) Vi får se hur det här slutar, haha! Ni får ha en jättebra helg så hörs vi när vi hörs. Hej då!

Sjuk kväll/natt!

Tänkte uppdatera er lite om vad som hände igår kväll/natt, haha. Jag mötte ju upp Ewa vid köpcentret runt 7-tiden då vi gick till Captain America's cookhouse & bar där vi satte oss ner och drack några öl, pratade och hade det jättetrevligt. När klockan börjar närma sig 23 då Ewas sista buss hem skulle gå kom vi fram till att vi ville stanna kvar och dricka lite till och att hon sen skulle sova över hemma hos mig. Sagt och gjort, vi stannar kvar. Vi går upp på övervåningen där det fanns ett liveband och det är där vi träffar på Paul och Paddy (nånting i den stilen) och börjar prata med dom. När stället stänger beslutades det att vi (jag, Ewa, Paddy, Paul och DJ:n) skulle hem till P & P, där vi pratade, spelade Nintendo Wii, klinkade på deras gitarrer, spelade ett sånt där fotbollsspel vad-det-nu-heter som står som på en ställning, sen så står man på varsin sida och sköter ett varsitt lag och snurrar på alla spelare (vad fan heter det?!). Hoppas ni förstår. När klockan närmar sig 4 kommer jag på att det kanske är dags för mig att röra mig hemåt igen haha, så Paddy går med mig till en taxistolpe, ger mig pengar, sätter mig i en taxi och sen runt 4.30 på morgonen är jag hemma. Ewa stannade för övrigt kvar. Jag hade den roligaste kvällen/natten på länge! Det var lätt värt att endast få tre timmars sömn och fortfarande vara smått berusad när man vaknade. Efter att ha lämnat barnen i skolan gick jag och la mig och sov tills det var dags att hämta Emily. ;) Det här är andra gången jag träffar Ewa och jag har så sjukt kul med henne! Finns inga regler och jag blir otroligt spontan. Hade jag gjort nånting liknande i Sverige? Eller ens med någon annan här? Troligtvis inte. Jag gillar't i alla fall! :) Här ska ni få se ett par bilder från kvällen. Jag tror inte att jag vågar lägga ut alla haha.
Paddy, snygg-Ewa & jag

Paddy & jag. Ehe.

Paul & Ewa. Hahahaha. Alltså ni skulle känt på hans hår!


Fick ett sms av min värdmamma imorse förresten. Haha.
Hi. Hope you had a good night sleep :-) just making sure you are up for the kids. Have a good day!

Är det bara jag?

Jag vet inte om det bara är min dator som beter sig konstigt men i mina rubriker och i rutan där man skriver sitt namn när man kommenterat i bloggen ska det vara en bild på en massa fyrklövrar. Nu är det bara vitt. Är det så för någon annan också? Det har inte varit så förut vad jag vet. River, har du gjort någonting? ;)




Det spårade ur en smula

Haha. "Jag är nog hemma strax innan 12." I helvete heller, jag kom nyss hem! Som alltid när man är med Ewa spårar det ut en smula. ;) Klockan är 04:45 och om tre timmar ringer min klocka. Bäst att gå och lägga sig. God natt!


Min torsdagskväll

Passar på att blogga lite snabbt under tiden barnen tar deras bad :) Om ungefär en timme när jag slutat tänkte jag promenera till the shopping centre för att träffa Ewa! Det var lite oklart vad vi skulle göra då vi pratat om att fika, gå på bio eller ta ett par öl. Tror dock mest på det sistnämnda. ;) Lär inte komma hem förrän strax innan 12 (om jag går hem) nån gång, då Ewas sista buss hem går 23.20. Ska bli skönt att komma ut ur huset lite i alla fall!
Idag har jag inte gjort många knop inte. Tog en powernap på ungefär en halvtimme innan jag gick och hämtade Emily, sen har dagen flytit på med läxor, lunch och tv-tittande. Barnen var ute i nån timme också så jag passade på att diska och fixa i köket då istället. Brukar vanligtvis bli att jag gör det nån gång mellan 5 och 6, då barnen antingen duschar eller badar. Nu ska jag packa ihop det jag ska ha med mig i min handväska; plånbok, nycklar, mp3 och allt vad man nu behöver. Skriver kanske senare när jag kommit hem annars hörs vi imorn igen. Ha det bra!

Nyduschad

Aah, jag är så trött! Tog en dusch i hopp om att bli lite piggare men den hade snarare motsatt effekt. Får se om jag kan mostå att ta en liten nap. Det är 2½ timme kvar innan jag ska hämta Emily från skolan, nånting måste jag ju göra under tiden!
En nytagen bild, blev lite knas med hörlurarna eftersom jag har handduken runt huvudet haha

Måste påminna mig själv

Jag är otroligt dålig på att dricka vatten vilket ofta leder till att jag får huvudvärk. Det brukar underlätta när jag kommer ihåg att ta med mig en vattenflaska till nedervåningen och fyller med vatten men det är ju inte alltid man kommer ihåg det heller. Så jag satte upp en oh så vacker lapp som jag kommer se varje gång jag lämnar mitt rum. ;) Min Bic-penna med 4 färger började krångla såatteee.


Au Pair Circle

Jag måste bara tipsa om en sak som jag upptäckte igår! Jag blev inbjuden av en annan au pair till Au Pair Circle - en sida där du väldigt lätt hittar au pairer i området, eller i ett närliggande område, där du bor. Har redan hittat en finsk tjej som jag började prata med igår som också bor i Blanch' väldigt nära från där jag bor. Kan verkligen rekommendera sidan om du vill hitta fler att umgås med!
Man zoomar in på en karta där man vill hitta andra au pairer

När man klickar på nån av dom röda prickarna kommer det upp lite information om personen (namn och vart man bor)

Fast i huset

Tredje dagen i rad som jag måste stanna hemma under tiden barnen är i skolan... :P Jag som hade tänkt gå till köpcentret idag! I måndags fixade dom ju den där gas-grejen, igår kom dom tillbaka för att fixa en liten liten läcka i ett av rören, och idag kom det nyss tre killar till som skulle fixa samma läcka som dom igår tydligen inte fixade. Eh, ja ungefär så. Lite träligt att vara fast i rummet men vad ska man göra. Imorn kväll efter jag slutat jobba ska jag till köpcentret för att fika med en kompis, så jag 'kan' inte gå dit under dagen då. Nåååja. Får försöka ta tag i att fixa iordning mitt rum igen. :) Hänga upp och vika alla kläder och försöka sortera lite. Så får det nog bli!

Regnsmatter mot fönsterrutan

Jag kan inte beskriva hur otroligt skönt det är att få slippa snön för tillfället. Hemma i Stockholm hade vi galet mycket snö och första veckan hemma var det -25 grader ute! Nej, 3 veckor med snö och kyla är perfekt att stå ut med varje år! Som ni ser på rubriken så regnar det här för tillfället men jag föredrar nog hellre det. Det är nästan lite vårigt här - idag var det 7-8 grader och soligt första hälften av dagen, det ligger en del grus/sand på marken, nästan så att man väntar på att dom där speciella bilarna ska komma och sopa upp det. Så att det officiellt blir vår. Ja, i alla fall. Helt galet vad det smattrar just nu! Bara det inte blir för blött, mina vinterskor som jag har här tål verkligen inte väta. Haha.

Imorse när barnen åt sin frukost:
Luke: You're the best now! You have finally beaten Paulina!
Emily: Yeah, you are the best!

Skrev ju lite kort igår att jag var den näst bästa au pairen av alla som har varit här. Not anymore! Numera har jag förstaplatsen vilken känns så in i helsike skönt. Kom lite spontant sådär imorse efter att varken ha pratat eller gjort något speciellt. Kärlek till mina underbara små värdbarn. ♥ :')


Dags att sova

Trots att jag har kollat allt som finns att kolla på datorn flera gånger om (bloggar, FB, mail, FML och allt vad det nu är) så fortsätter jag att sitta vid datorn. Ah, hur svårt ska det vara att bara stänga av den liksom?! Haha. Jag hatar att vara såhär beroende av min dator. Anywho, nu är det dags för mig att sova. Igår kollade jag på Nacho Libre innan jag somnade, en helt sjukt skum film med Jack Black haha. Får se vad jag hittar för film nu. Vi hörs imorgon igen, god natt!

Visit på McDonald's

Igår gav Derek mig pengar för att gå till McDonald's med barnen, eftersom vi ändå inte skulle ha någon värme på hela dagen i huset. Killarna som var här blev dock färdiga precis innan jag gick och hämtade Emily i skolan så från och med då gick värmen igång igen, men man tackar ju aldrig nej till donken. ;) Ville dessutom komma ifrån kaoset dom lämnade efter sig, fyfan! Skitigt på varenda centimeter av golvet på nedervåningen, golvet i köket hade gått sönder efter att dom flyttat på kylskåpet, saker stod inte på sin rätta plats och en massa annat - ville bara ut ur huset. Vi traskade till donken som ligger precis innan köpcentret, både dit och hem! Blev nästan en timmes promenad allt som allt. Barnen var väldigt glada och exalterade över att få komma dit och jag hoppas att jag inom snar framtid kommer knycka förstaplatsen som den bästa au pair'en (är tvåa för tillfället av ~15 som varit här. Lång historia haha!). Barnen sa att det var en jättebra dag idag! :) Små sötnosar.
Luke

Emily

Jag åt för första gången en sallad på donken, weird?! Haha nej men vi äter ju nästan aldrig färska grönsaker i min värdfamilj så jag fick passa på när jag hade chansen! :)


Åh det känns skönt att vara tillbaka i Dublin och börja jobba igen! Alla dagar borde vara såhär - barnen lyssnar på en, bråkar inte, dom är nöjda och glada, gör allting som dom "ska", och så vidare. Göööött!

Slut på semestern

Jaha, så har man börjat jobba igen! Har inte gått upp innan klockan 8 på tre veckor nu, haha. Det känns bra att vara tillbaka i Dublin! Kände väl lite sisådär inför det när jag var hemma men nu när jag väl är här så känns det bra igen. Saknar alla hemma lite extra mycket nu men jag får träffa alla igen så småningom. :) Barnen blev väldigt glada över att se mig i alla fall! Luke sa att jag bara måste vara här när han fyller år - han fyller år i slutet av juni - så det känns bra att man är uppskattad här!
Idag är det två män i huset som ska byta ut nån gas-grej, som förser huset med värme och sånt, så i skrivande stund borrar dom och håller på på nedervåningen. Jag håller mig på mitt rum för det är bara där det finns värme! Jag har ju ett eget element som inte är beroende av den där gas-grejen vad-det-nu-är. Har dock ingen tillgång till köket eftersom det är där dom håller till så efter att ha lämnat barnen i skolan gick jag till Centra för att köpa lite frukt & dryck att ha under dagen. Får se vad jag hittar på idag eftersom jag är begränsad till att bara vara i mitt rum princip haha. Hoppas jag inte somnar bara... Nåja, vi hörs senare!
Såhär ser det ut i mitt rum just nu. Dom öppnade nån lucka i väggen i mitt rum för att eh, göra nånting ;)


Flyget och allt gick bra förresten! Inget krångel eller nånting. Var dock väldigt varmt i flygplanet, inte coolt.


Back to Dublin

Hej! :)
Idag är det dags för mig att åka tillbaka till Dublin. Jag ber om ursäkt för den urusla uppdateringen men jag ska skriva vad som hänt hemma i Sverige vid något annat tillfälle. Nu när jag kommer tillbaka vet jag att uppdateringen kommer bli någorlunda normal igen i alla fall! Vi åker hemifrån om en timme ungefär, har bara handbagaget att packa. Och så ska jag klä på mig också hade jag tänkt. ;) Vi hörs senare ikväll när jag kommit fram eller imorgon. Ciao!

RSS 2.0